تاریخچه خورشت قیمه

قیمه در اصل یک کلمه ترکی است و در لغت نامه دهخدا به معنی ریز ریز شدن می باشد. بسیاری به خورشت قیمه شاهنشاه خورشت ها می گویند.این غذا با لپه، پیاز ، گوشت خورشتی، و رب گوجه فرنگی درست می شود که بسته به نوع خورشت قیمه از مواد دیگری در آن استفاده می کنند. خورشت قیمه انواع متفاوتی دارد که در هر شهری به شکلی خاص طبخ داده می شود و با اسامی متفاوتی می باشد مواد داخلی انواع قیمه معمولا یکی است اما در بعضی از مواد داخلی با یکدیگر کمی متفاوت می باشند. شهرهای متفاوت طبخ های متفاوتی برای خورشت قیمه دارند.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Ellen طراحی و ساخت سوله .سفارش و مشاوره 09057144080 تضمین بار ↔09192717636↔ انشا. نقطه سر خط دانلود آهنگ جدید فروش اینترنتی , فروشگاه اینترنتی , خرید آسان و مطمئن فروشگاه ستاره سحر مشاوره رایگان و برنامه ریزی کنکور محصول زنبور عسل آموزش آسان با chinaeasy